Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλβανία: Δεν νίκησε τα Ν. Φερόε αλλά τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της

Αλβανία: Δεν νίκησε τα Ν. Φερόε αλλά τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/11/2023 00:41
Η Αλβανία «κόλλησε» στο 0-0 με τα Νησιά Φερόε στα Τίρανα αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της και να πάει ως πρωτοπόρος στα τελικά του Euro.

Η νίκη μπορεί να μην ήρθε για την Αλβανία απέναντι στα Νησιά Φερόε αλλά αυτό δεν πείραξε καθόλου τους γείτονες οι οποίοι με το ισόπαλο 0-0 στα Τίρανα τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου με 15 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Τσεχία.

Ήταν ένας ματς φιέστας για την ομάδα του Σιλβίνιο, που την περασμένη αγωνιστική «σφράγισε» και μαθηματικά το εισιτήριο για τα τελικά του Euro για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2016.

Οι Αλβανοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 36’ με ένα μακρινό σουτ του Μπαϊράμι και «άγγιξαν» δύο φορές το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το κοντινό σουτ του Ουζούνι και το χαμένο τετ-α-τετ του Ντακού. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν κατέγραψαν μεγάλη φάση ενώ κινδύνευσαν στο 55’ από σουτ του Μπαρτάλιο από το ημικύκλιο που πέρασε λίγο άουτ.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος και η εξαιρετική ομάδα του Σιλβίνιο «σφράγισε» την πρώτη θέση, πάνω από Τσεχία και Πολωνία, πηγαίνοντας έτσι ως πρωτοπόρος στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.