Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σίγουρος ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι αν κριθεί ένοχη για οικονομικές παραβάσεις»

«Σίγουρος ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι αν κριθεί ένοχη για οικονομικές παραβάσεις»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/11/2023 14:51
Στενεύει ο κλοιός για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν υποπέσει σε οικονομικές παραβάσεις, όπως φάνηκε και μετά την αφαίρεση 10 βαθμών από την Έβερτον εσχάτως. Πρώην σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος πως αν οι «πολίτες» βρεθούν ένοχοι, ο υποβιβασμός τους πρέπει να θεωρείται δεδομένος!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θυμίζουμε πως είχε τιμωρηθεί τον Φεβρουάριο του 2020 με διετή αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις UEFA για παραβάσεις του Financial Fair Play, ωστόσο μετά από προσφυγή στο CAS η ποινή άρθηκε λόγω παραγραφής των παραβάσεων.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς οι «πολίτες» ελέγχονται από ανεξάρτητη επιτροπή της Πρέμιερ Λιγκ για το διάστημα 2009-2018 και δεν προβλέπεται παραγραφή των παραβάσεων, που στην περίπτωσή τους κατηγορούνται για 115!

Ο Στέφαν Μπόρσον μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος για το μέγεθος της ποινής, αν αποδειχθεί ενοχή τους αφού δήλωσε σχετικά στη «Sun»: «Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.