Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί ο CEO της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της άφιξης Ράτκλιφ

Αποχωρεί ο CEO της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της άφιξης Ράτκλιφ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/11/2023 19:28
Ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 16 χρόνια, καθώς η συμφωνία του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για το μερίδιο 25% των «κόκκινων διαβόλων» πλησιάζει στην ολοκλήρωση της.

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από 16 χρόνια θα αποτελέσει ο Ρίτσαρντ Άρνολντ. Ο λόγος της αποχώρησης του 52χρονου σχετίζεται με την συμφωνία του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για το μερίδιο 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άρνολντ να παραμένει στο σύλλογο ως το φινάλε του 2023 ώστε να παρέχει «μεταβατική υποστήριξη».

Ο διευθύνων σύμβουλος των «κόκκινων διαβόλων» έχει αυτό το πόστο από τον Φλεβάρη του 2022 όταν και αντικατέστησε τον Εντ Γούντγουρντ ενώ στο παρελθόν έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα τον αγγλικό σύλλογο.

Ο γενικός σύμβουλος Πάτρικ Στιούαρτ θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου σε προσωρινή βάση, ενώ ο σύλλογος θα αποφασίσει για μόνιμη αντικατάσταση.

«Ήταν ένα απίστευτο προνόμιο να υπηρετήσω αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο τα τελευταία 16 χρόνια», δήλωσε ο 52χρονος και πρόσθεσε: «Στα πάνω μας και στα κάτω μας η σταθερά ήταν η αφοσίωση των εργαζομένων και των φιλάθλων μας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την πίστη και τη δέσμευσή τους και να ευχηθώ σε όλους όσοι συνδέονται με τον σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.