Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει στη Ρεν ο Ζενεσιό

Συνεχίζει στη Ρεν ο Ζενεσιό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/11/2023 16:28
Κανονικά στην άκρη του πάγκου της Ρεν θα συνεχίσει να εργάζεται ο Μπρούνο Ζενεσιό, καθώς δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του.

Ο 57χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των «μαυροκόκκινων» στις αρχές Μαρτίου του 2021 κι από τότε έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει σπουδαίο έργο.

Ωστόσο η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για την ομάδα του και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συλλέξει μόλις δύο «τρίποντα» έπειτα από δώδεκα αναμετρήσεις της Λιγκ 1.

Μάλιστα η Ρεν στέκεται μόλις στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας οκτώ πόντους από τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το τελευταίο αποτέλεσμα που δημιούργησε αναταραχές στο εσωτερικό του κλαμπ, ήταν η εντός έδρας ήττα από την ουραγό Λυών, ωστόσο υπάρχει η δικαιολογία ότι έμεινε με δέκα παίκτες πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο.

Το μόνο που χρυσώνει κάπως το χάπι είναι η καλή ευρωπαϊκή παρουσία, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας «αγκαλιάσει» την πρόκριση και κυνηγώντας την πρωτιά που θα τη φέρει απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Παρ' όλα αυτά με την ευκαιρία της διακοπής υπήρξαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στους διοικούντες κι αποφασίστηκε να στηριχθεί ο Ζενεσιό, παίρνοντας πίστωση χρόνου για να βελτιώσει την εικόνα του συνόλου του.

Αν δεν τα καταφέρει πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει πιο ριζοσπαστική λύση και να αποτελέσει παρελθόν. Προς το παρόν πάντως μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.