Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Kicker: «Η Στουτγκάρδη κοιτάει τον Ιωαννίδη για αντικαταστάτη του Γκιρασί»

Kicker: «Η Στουτγκάρδη κοιτάει τον Ιωαννίδη για αντικαταστάτη του Γκιρασί»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/11/2023 14:54
Η Στουτγκάρδη ψάχνει από τώρα τον αντικαταστάτη του Σερού Γκιρασί και έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Φώτη Ιωαννίδη σύμφωνα με όσα αναφέρει το γερμανικό «Kicker».

O Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν μετρώντας 8 γκολ σε 20 παιχνίδια με τους «πράσινους», με τα 5 να είναι στην Ευρώπη, και έτσι έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Σύμφωνα λοιπόν με το γερμανικό δημοσίευμα η Στουτγκάρδη ετοιμάζεται να αποχωριστεί τον Γκιρασί ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, έχοντας όμως ρήτρα αποδέσμευσης στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Αφρικανός επιθετικός να αποτελέσει παρελθόν ακόμα και τον Ιανουάριο και η Στουτγκάρδη θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του από τη στιγμή που ήδη ο Γκιρασί έχει πετύχει 15 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα.

Έτσι οι Σουηβοί εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών και φαίνεται πως ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης. Παράλληλα το δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου πούλησε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Κόλο Μουανί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.