Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό πλήγμα με Χόιλουντ και Έρικσεν για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Δανία

Διπλό πλήγμα με Χόιλουντ και Έρικσεν για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Δανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2023 21:32
Διπλό πλήγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την Εθνική Δανίας καθώς οι Ράσμους Χόιλουντ και Κρίστιαν Έρικσεν αποκόμισαν τραυματισμούς που θα τους αφήσουν εκτός έδρας για μισό και ένα μήνα αντίστοιχα.

Άσχημα νέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος οι Δανοί Ράσμους Χόιλουντ και Κρίστιαν Έρικσεν αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος διάστρεμμα και θα λείψει έως το φινάλε του Νοέμβρη ενώ ο δεύτερος χτύπησε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι δύο ποδοσφαιριστές θα χάσουν τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Δανίας με Σλοβενία και Β. Ιρλανδία για το φινάλε των προκριματικών του Euro, με τους Δανούς πάντως να έχουν απόσταση τεσσάρων βαθμών από την 3η θέση του ομίλου τους.

Όσον αφορά τα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων», ο Χόιλουντ αναμένεται να λείψει από τους αγώνες με Έβερτον και Γαλατασαράι και λογικά θα επιστρέψει στον εκτός έδρας αγώνα με την Νιούκαστλ στις 2 Δεκεμβρίου. Από την άλλη, ο Έρικσεν θα χάσει το ματς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», τους αγώνες που ακολουθούν με Τσέλσι και Μπόρνμουθ και ενδεχομένως και αυτόν με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.