Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Βιγιαρεάλ ανακοινώνει Μαρθελίνο

Η Βιγιαρεάλ ανακοινώνει Μαρθελίνο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/11/2023 16:16
Τον αντικαταστάτη του Χοσέ Ρόχο Μαρτίν «Πατσέτα» στην τεχνική της ηγεσία βρήκε η Βιγιαρεάλ.

Ο Μαρσελίνο Γκαρθία Τοράλ, βρίσκεται ήδη στην ισπανική πόλη προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ισπανική ομάδα, η οποία-όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo»- αναμένεται να τον ανακοινώσει αργότερα απόψε (13/11), κατά πάσα πιθανότητα, ως νέο προπονητής της.

Ο Ισπανός τεχνικός που νωρίτερα φέτος απολύθηκε από τη Μαρσέιγ, μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή του, με τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή τη εξέλιξη, θα βρεθεί έτσι ξανά στον δρόμο του «τριφυλλιού», αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι στον ίδιο όμιλο με τους «πράσινους» στο Γιουρόπα Λιγκ και τους υποδέχεται στο «Κεράμικα» στις 30 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική.

Ο Μαρθελίνο θα γίνει παράλληλα ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ φέτος, που ξεκίνησε τη σεζόν με τον Κίκε Σετιέν, ο οποίος απολύθηκε μετά από τέσσερις αγώνες. Ο Πατσέτα τον διαδέχθηκε, μένοντας στο πάγκο για οκτώ αγωνιστικές και την Κυριακή (12/11) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στον πάγκο ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας Μιγκέλ Άνελ Τένα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.