Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πολύ κουρασμένοι αλλά αξίζαμε τη νίκη»

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πολύ κουρασμένοι αλλά αξίζαμε τη νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2023 23:05
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στον παράγοντα κούραση από το ματς με την Γουέστ Χαμ που έκανε πιο δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού στην Τρίπολη αλλά όπως τόνισε η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Nova μετά τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης:

Για τον Φορτούνη που άλλαξε τη ροή του ματς: «Είναι αλήθεια ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήμασταν πάρα πολύ κουρασμένοι από το παιχνίδι της Πέμπτης. Του είπα πριν το παιχνίδι ότι προτιμάω μισό παιχνίδι καλό από αυτόν παρά να μπει από την αρχή και να τον κουράσει μετά από την ενέργεια που ξοδέψαμε στο ματς της Πέμπτης. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους».

Για την κόπωση και την ηρεμία που θα φέρει η διακοπή: «Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ήταν κουραστικό το ταξίδι της επιστροφής, είχαμε ξοδέψει αρκετή ενέργεια και σήμερα δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Φάνηκε σήμερα αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι δυσκολευτήκαμε όσο αφορά την ακρίβεια, την ευστοχία, την κυκλοφορία. Αυτό οφείλεται και χάρη στην καλή τακτική ανάγνωση του παιχνιδιού από τον αντίπαλο. Όμως αξίζαμε τη νίκη, αξίζαμε να βάλουμε τα γκολ και ίσως έπρεπε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.