Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/11/2023 00:02
Στις 20:30, o Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη από τον Αστέρα και μισή ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Αντίδραση με «διπλό»

Να βγάλει αντίδραση και πανηγυρίσει την 8 η νίκη του στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και το «τρίποντο» είναι επιτακτική ανάγκη για το συγκρότημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 2 η θέση και, αν αφήσουν βαθμούς στην Τρίπολη, κινδυνεύουν να πέσουν στην 4 η , καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ… παραμονεύουν πιο πίσω. Από «διπλό» στην έδρα του Παναιτωλικού προέρχεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πανηγύρισε μόλις την 3 η του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες με 11 βαθμούς βρίσκονται στην 9 η θέση και θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να… αναρριχηθούν στο πίνακα της βαθμολογίας. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά ο Ολυμπιακός στις τελευταίες έξι επισκέψεις του στην Τρίπολη. Τον Μάρτιο του 2014 καταγράφεται η πιο πρόσφατη νίκη των γηπεδούχων, όταν επικράτησαν με 2-1.Sportingbet – Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Ασταμάτητος για το 5Χ5

Με νίκη θέλει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κηφισιά στην Καισαριανή, γνωρίζοντας τις… παγίδες και τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη επίθεση (31 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (6 γκολ) στη διοργάνωση. Από ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα προέρχεται η Κηφισιά, η οποία κατάφερε και πήρε ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ. Η νεοφώτιστη ομάδα με 8 βαθμούς ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο θέλει να κάνει ακόμα μία έκπληξη εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που οι δύο ομάδες θα κληθούν να τεθούν αντιμέτωπες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ &ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ