Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λίβερπουλ δίνει Σαλάχ και πάει για Εμπαπέ

Η Λίβερπουλ δίνει Σαλάχ και πάει για Εμπαπέ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/11/2023 16:12
Η απόσυρση της Ρεάλ Μαδρίτης από τη διεκδίκηση του Κιλιάν Εμπαπέ, που πολύ δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του -λήγει το προσεχές καλοκαίρι- με την Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως αφήνει όλο το πεδίο ελεύθερο στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το γαλλικό «Le Sport 10» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φαντάζει πλέον ως το φαβορί για να πάρει τα δικαιώματα του Μπαπέ, η περίπτωση του οποίου συνδέεται με το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αυτό καθώς η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα ν' αποκτήσει τον Αιγύπτιο σταρ, παρ'ότι η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει το καλοκαίρι. Σύμφωνα όμως με αγγλικά δημοσιεύματα η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον διάσημο άσο, όπως επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της σαουδαραβικής λίγκας, Μάικλ Εμενάλο, κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για την απόκτηση του Μπαπέ.

Ο Κλοπ λοιπόν θέλει να επενδυθούν τα χρήματα της παραχώρησης του Αιγύπτιου για να πάρει στο «Ανφιλντ» το μεγαλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά. Αν μάλιστα ο Σαλάχ φύγει τον Ιανουάριο, τότε η Λίβερπουλ θα κάνει άμεσα την κίνηση της για τον Γάλλο, ενώ σε άλλη περίπτωση θα περιμένει την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.