Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Περήφανος με την εμφάνιση, πληγωμένος με το αποτέλεσμα» (video)

Μαρτίνεθ: «Περήφανος με την εμφάνιση, πληγωμένος με το αποτέλεσμα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2023 01:03
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο αλλά πληγωμένος από την ήττα με την Γουέστ Χαμ. Ο ίδιος τόνισε πως τα πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο όσον αφορά την πρόκριση ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να σκεφτεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου όπως τόνισε «χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο:

Για το παιχνίδι: «Ένα παιχνίδι πολύ οργανωμένο, πολύ ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, θέλαμε και οι δύο να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Και οι δύο είχαμε τις ευκαιρίες μας, ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει. Αυτή ήταν η λεπτομέρεια που αλλάζει την τύχη του αγώνα. Σε μια επίθεση κατάφερε να σκοράρει. Μια επίθεση ήταν για πολύ λίγο onside, εμείς είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε αλλά δυστυχώς ήταν δοκάρι. Μπορούμε να είμαστε πολύ περήφανοι με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε αυτόν τον μεγάλο αντίπαλο αλλά είμαστε πληγωμένοι για το αποτέλεσμα».

Για το αν η ομάδα του είναι στο επίπεδο να κοιτάει στα μάτια μια από τις καλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ: «Έτσι όπως το είπατε, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και με διαφορετικούς τρόπους. Σήμερα αντιμετωπίσαμε το ματς με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν τόσο. Με μεγάλη ταπεινότητα ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον μεγάλο αντίπαλο. Και παρότι η εμφάνιση μας ήταν αξιοπρεπής και παίξαμε θαρραλέα και δείχνει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, είμαστε πληγωμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε, ο σκοπός μας ήταν να κερδίσουμε, πιστεύαμε πάρα πολύ σε αυτή τη νίκη σήμερα ή τουλάχιστον την ισοπαλία»

Για το αν είναι ο ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε. Όταν έρθει η στιγμή θα σκεφτούμε πως να κερδίσουμε τον επόμενο αντίπαλο μας στην Ευρώπη γιατί στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα, ποτέ δε ξέρεις. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο τρόπος που παίξαμε μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξέρουμε ότι παρότι μας έχουν στερηθεί αποτελέσματα ή πράγματα το ποδόσφαιρο, πάντα όλα έρχονται, όλα θα φανούν και είμαι 100% πεπεισμένος πως θα ανταμειφθούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που προοδεύει και βελτιώνεται συνεχώς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.