Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Οταμέντι για του… χρόνου η Βαλένθια

Ανακοίνωσε Οταμέντι για του… χρόνου η Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2014 19:37
Τη φανέλα της Βαλένθια θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Νίκολας Οταμέντι, καθώς οι «νυχτερίδες» ήρθαν σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού έναντι 12 εκατ. ευρώ.

Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Νίκολας Οταμέντι, με την Βαλένθια να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού έναντι του ποσού των 12 εκατ. ευρώ (μπορεί να φτάσει τα 15 εκατ. με τα μπόνους).

Ο διεθνής άσος που τη φετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές με τη φανέλα της Πόρτο, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «νυχτερίδων»:

«Μετά την Πόρτο, σύλλογο με υψηλό πρεστίζ, είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας, όπως είναι η Βαλένθια. Γνωρίζω ότι αρκετοί Αργεντινοί έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα με αυτή την ομάδα. Το να φορέσω τη φανέλα, που έχουν δοξάσει στο παρελθόν ο Μάριο Κέμπες, ο Ρομπέρτο Αγιάλα και ο Πάμπλο Αϊμάρ είναι μια ευθύνη, την οποία αναλαμβάνω με ιδιαίτερη χαρά» δήλωσε ο Οταμέντι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.