Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Νούνο από την Αλ Ιτιχάντ, προηγήθηκε μεγάλη διαφωνία με τον Μπενζεμά

Τέλος ο Νούνο από την Αλ Ιτιχάντ, προηγήθηκε μεγάλη διαφωνία με τον Μπενζεμά

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/11/2023 15:20
Παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ αποτελεί ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ο οποίος φέρεται ότι είχε έρθει σε ρήξη με τον αστέρα της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά. Φαβορί ο Λοπετέγκι.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανακοίνωσε η Αλ Ιτιχάντ. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των Γουλβς και Τότεναμ οδήγησε πέρσι την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η φετινή σεζόν δεν είναι αντίστοιχη. Παρά τις προσθήκες των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ, οι πρωταθλητές βρίσκονται μόλις στην 6η θέση και αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η ήττα από την Αλ Κούα του Ιράκ στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης, η οποία αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Βέβαια οι λόγοι δε φαίνεται ότι είναι μόνο αγωνιστικοί αφού ο Νούνο φέρεται ότι είχε πολύ κακές σχέσεις με τον αστέρα της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά. Όπως ανέφερε το Relevo, σημειώθηκε μεγάλη διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών και εν τέλει ο Πορτογάλος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν.

Φαβορί για τη διαδοχική του είναι άλλος ένας πρώην τεχνικός της Γουλβς. Ο λόγος για τον Γιούλεν Λοπετέγκι ο οποίος αν συμφωνήσει να αναλάβει το τιμόνι της Αλ Ιτιχάντ θα την οδηγήσει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται τον Δεκέμβριο στην Σαουδική Αραβία. Η Αλ Ιτιχάντ συμμετέχει στο τουρνουά ως οικοδέσποινα και θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι αν αποκλείσει κατά σειρά την πρωταθλήτρια Ωκεανίας, Όκλαντ Σίτι, την πρωταθλήτρια Αφρικής, Αλ Αχλί και την πρωταθλήτρια Ν. Αμερικής, Φλουμινένσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.