Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ευτυχώς δεν είδα τα φιλάκια του Ντέβλιν - Ηγέτης ο Σαββίδης»

Λουτσέσκου: «Ευτυχώς δεν είδα τα φιλάκια του Ντέβλιν - Ηγέτης ο Σαββίδης»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/11/2023 13:03
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Αμπερντίν και αναφέρθηκε τόσο στο περιστατικό με τον Ντέβλιν στο πρώτο παιχνίδι όσο και στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη της ομάδας ως τον ηγέτη της ενώ αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στο σύστημα της Αθήνας που πολεμάει τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό και σχολίασε το λόγο για τον οποίο εκνευρίστηκε στο τέλος.

Αναλυτικά:

Για το αν η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς να επηρεαστεί από το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης:«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το γεγονός που με έκανε να τρελαθώ είναι πως είχαμε τον έλεγχο και στα τελευταία λεπτά έπρεπε να έχουμε την μπάλα και να μην τη δώσουμε στον αντίπαλο για να προσπαθήσει να κάνει κάτι. Αντέδρασε έντονα γιατί ο Κουλιεράκης έκανε ένα σουτ από τα 40 μέτρα αντί για να παίξει μία εύκολη πάσα δίπλα. Αισθάνθηκα ότι αυτή τη στιγμή που είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη και θέλαμε να δειχτούμε, θα γυρνούσε μπούμερανγκ σε εμάς. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας το καταλαβαίνεις.

Οπότε έγινε αυτή η κατάσταση και μετά ακολούθησε και άλλο ένα γκολ. Οι συνθήκες οδηγούσαν τον Ολυμπιακό σε αυτό το σημείο. Σε κάθε περίπτωση είναι μία εμπειρία που θα χρειαστεί να περάσουν ο Κούλιε και άλλα παιδιά. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι έχουν το σεβασμό μου. Από εκεί και πέρα προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να κρατήσουμε την καλή αυτοπεποίθηση. Τους είπα ότι όταν είσαι υπερόπτης στο ποδόσφαιρο το πληρώνεις. Τους έδωσα το παράδειγμα με την Αμπερντίν όταν στο 2-0 ο κ. Ντέβλιν έστελνε φιλάκια στον πάγκο μας και τελικά έγινε το 2-3. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πότε θα πρέπει να διαχειριστούμε την μπάλα καλύτερα και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο μας να ξαναμπεί στο παιχνίδι
».

Για το περιστατικό με τον Ντέβλιν:«Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα την εικόνα με τον Ντέβλιν, ενημερώθηκα αργότερα από τους ανθρώπους στον πάγκο. Προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στους ποδοσφαιριστές μου. Καλύτερα που δεν το είδα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσω εκείνη τη στιγμή».

Για τα παιχνίδια με Αμπερντίν και Χαρτς;«Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Η Αμπερντίν είναι επιθετική και πολύ καλή στο pressing, το οποίο αν προσπεράσεις βρίσκεις χώρους. Αμύνονται πολύ κλειστά και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις επιθετικές μεταβάσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σεβασμό. Η παράδοση των βρετανικών και των σκωτσέζικων ομάδων είναι να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη και τη στήριξή του στην ομάδα: «Λόγω αυτού ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα μπροστά σαν κλαμπ και είναι νικητής. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις ομάδες και το σύστημα της Αθήνας. Λόγω αυτού γίνεται μια καλύτερη ομάδα, έχει βελτιώσει και εμένα και με έκανε νικητή. Δεν είμαι έκπληκτος από αυτά που είπε, αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας».

Για τον Μάρκος Αντόνιο:«Ο Μάρκος Αντόνιο για τρεις μήνες ήταν εκτός, τώρα μπορεί να προπονείται. Με αυτόν τον παίκτη πρέπει να περιμένουμε. Ο κάθε παίκτης αντιδρά διαφορετικά. Ο Μάρκος μπορεί να είναι λίγο γρηγορότερα ΟΚ. Μαζί μας έχει κάνει δύο γεμάτες προπονήσεις. Πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται. Μετά την Ιερουσαλήμ δεν υπήρχε αισιοδοξία επειδή παίζαμε με τη Χάιντουκ και όλοι έλεγαν τι θα γίνει. Η χρησιμοποίηση πολλών ποδοσφαιριστών όμως μας έχει δώσει φρεσκάδα και ποιότητα να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες ακόμα και στα εγχώρια πρωταθλήματα όπου υπάρχει και το σύστημα το οποίο γνωρίζουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.