Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Δεν έχει σημασία για το συμβόλαιό μου αν θα προκριθώ, να επικοινωνήσουν μαζί μου από την Ιρλανδία»

Πογιέτ: «Δεν έχει σημασία για το συμβόλαιό μου αν θα προκριθώ, να επικοινωνήσουν μαζί μου από την Ιρλανδία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/11/2023 17:03
Ο Γκουστάβο Πογιέτ με νέες δηλώσεις του φάνηκε σίγουρος ότι δεν θα συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας μετά τον Μάρτιο όταν και λήγει το συμβόλαιό του, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους Ιρλανδούς για να μετακομίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μακριά από τη «γαλανόλευκη» φαίνεται ότι βλέπει το μέλλον του ο Ουρουγουανός προπονητής, καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες αποκάλυψε ότι είναι πιθανό ενδεχόμενο στο μυαλό του να μετακομίσει στην Εθνική Ιρλανδίας.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι δεν έχει σημασία αν θα οδηγήσει την Ελλάδα στο Euro 2024, καθώς θεωρεί ότι δεν θα επεκταθεί το συμβόλαιό του.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθούμε ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος.

Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν εντυπωσιακή. Το μέλλον θα δείξει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.