Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλλαγή  έδρας και ώρας στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Αλλαγή έδρας και ώρας στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/11/2023 15:54
Η Super League με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Κηφισιά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Καισαριανή με γηπεδούχο την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ο λόγος είναι τα έργα συντήρησης που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι η Κηφισιά θα υποδεχθεί τελικά τον Παναθηναϊκό για τον 1ο γύρο, ενώ οι «πράσινοι» θα είναι οι γηπεδούχοι στον δεύτερο.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 17:30 και τώρα θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 στο γήπεδο της Καισαριανής.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.