Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος προς το παρόν το ποδόσφαιρο για τον Ντοστ που διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιτδα

Τέλος προς το παρόν το ποδόσφαιρο για τον Ντοστ που διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιτδα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
2/11/2023 17:35
Ο Μπας Ντοστ θα παραμείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν πως ταλαιπωρείται από μυοκαρδίτιδα, η οποία και ευθύνεται για την κατάρρευσή του στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς της Ναϊμέγκεν με την Άλκμααρ.

Ο 35χρονος επιθετικός που «σόκαρε» τους πάντες καταρρέοντας στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, είναι καλά στην υγεία του, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν φλεγμονή σε καρδιακό μυ και τουλάχιστον προσωρινά πρέπει να ξεχάσει το ποδόσφαιρο.

«Οι πρόσφατες εξετάσεις που έκαναν έδειξα ότι έχω μυοκαρδίτιτδα. Από εδώ και στο εξής θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα αφιερώσω ακόμα περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι ένας μυς της καρδιάς μπορεί να πάθει φλεγμονή και οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά σοβαρές. Είμαι χαρούμενος που επανήλθα στο γήπεδο. Είμαι απίστευτα ευγνώμων στους γιατρούς της ΑΖ και της Ναϊμέγκεν για τις προσπάθειες που έκαναν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Ντοστ για την κατάστασή του και την περιπέτεια που πέρασε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.