Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Σοκ ξανά με Μανού Γκαρθία, ένα μήνα νοκ άουτ ο Ματαρίτα, κάκωση ο Οντουμπάτζο!

Άρης: Σοκ ξανά με Μανού Γκαρθία, ένα μήνα νοκ άουτ ο Ματαρίτα, κάκωση ο Οντουμπάτζο!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/10/2023 17:59
Άσχημα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Μόουζες Οντουμπάτζο και Ρόναλντ Ματαρίτα, ενώ ο Μανού Γκαρθία πρέπει να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου με την ατυχία να μην έχει τέλος στον Άρη.

Αρχικά ο Ισπανός μέσος, που είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον περασμένο Ιανουάριο, είχε επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ώστε η αποκατάστασή του να μπει στην τελική ευθεία και κατόπιν να ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά αυτό δεν θα συμβεί καθώς θα χρειαστεί εκ νέου επέβαση.

Όπως ενημέρωσε σχετικ η ΠΑΕ Άρης:«Η πορεία της αποκατάστασης του Μάνου Γκαρθία, έπειτα από την επέμβαση στην Ισπανία, δεν εξελίχθηκε όπως αναμένονταν και μετά την εξέταση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας, Ιωάννη Χρίστου, αποφασίστηκε να υποβληθεί την Τετάρτη (01/11) σε διορθωτική επέμβαση στο γόνατο, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του».

Από εκεί και πέρα ο Οντουμπάτζο, που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό (29/10) ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων ώμου. Ο άσος των «κίτρινων» θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του.

Αντίστοιχα, ο Ματαρίτα που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες έχει θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, περίπου σ' ένα μήνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.