Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να προπονηθεί ο Χουάνκαρ αλλά αποχώρησε ζαλισμένος

Παναθηναϊκός: Προσπάθησε να προπονηθεί ο Χουάνκαρ αλλά αποχώρησε ζαλισμένος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/10/2023 15:30
Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Χουάνκαρ δοκίμασε να προπονηθεί, ωστόσο ζαλίστηκε και διακομίσθηκε στο ιατρείο.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το «Γ. Καραϊσκάκης», έπειτα από κροτίδα που εκτόξευσαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» και το συγκεκριμένο συμβάν είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του «αιώνιου» ντέρμπι.

Ο 33χρονος αρχικά νοσηλεύτηκε στο «Υγεία» και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του, ακολουθώντας τη φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα (30/10), ο Χουάνκαρ πήγε στο Κορωπί και δοκίμασε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλίστηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει και να διακομισθεί στο ιατρείο όπου ξάπλωσε προκειμένου να νιώσει καλύτερα.

Αν πάντως δεν καταφέρει να προπονηθεί άμεσα, ο Χουάνκαρ θα μείνει εκτός κι από το παιχνίδι με τη Λαμία (4/11), ενώ έχει ήδη λείψει από τα ματς με Ρεν για το Γιουρόπα Λιγκ και με Πανσερραϊκό για την Stoiximan Super League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.