Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Αϊντχόφεν «συνέτριψε» με 5-2 τον Άγιαξ που πλέον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Ερεντιβίζιε

Η Αϊντχόφεν «συνέτριψε» με 5-2 τον Άγιαξ που πλέον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Ερεντιβίζιε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/10/2023 20:05
Μία από τις πιο ταπεινωτικές στιγμές της μεγάλης ιστορίας του έζησε σήμερα (29/10) ο Άγιαξ καθώς συνετρίβη με 5-2 στην έδρα της Αϊντχόφεν και είναι πλέον μόνος του ουραγός στην Ερεντιβίζιε.

Ο Αγιαξ προηγήθηκε με τον Μπούμεν (10'), ισοφάρισε η Αϊντχόφεν δέκα λεπτά αργότερα με τον Λοσάνο (20'), για να δώσει ξανά ο Μπρόμπεϊ την πρωτοπορία στους φιλοξενούμενους στο 40ο λεπτό. Στην επανάληψη όμως οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη με τους Ντε Γιονγκ (49'), Σαλιμπάρι (52') και δύο ακόμη γκολ του Ιρβινγκ Λοσάνο στο 60' και στο 72ο λεπτό.

Ο Άγιαξ έτσι με μόλις 5 βαθμούς σε 8 ματς και πέντε σερί ήττες πλέον, βρίσκεται στη 18η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού η Φόλενταμ νίκησε στο ικό της ματς την Εξέλσιορ και «ξεκόλλησε» από εκεί.

Με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδα, Τζον Φαν'τ Σιπ, να αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία επίσημα τις επόμενες ημέρες ο Αίαντας θα προσπαθήσει πλέον αρχικά να συνέλθει και να κατόπιν να σώσει ό,τι μπορεί από τη σεζόν.

Ο Άγιαξ έχει πάντως ένα ματς λιγότερο (Φόλενταμ εντός) αλλά και τα υπολειπόμενα λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βάαλβαϊκ, όπου προηγούταν με 3-2 μέχρι το 84' που διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 6 Δεκεμβρίου, αλλά και μόνο να τον βλέπει κανείς στη 17η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, με τελευταία νίκη σε όλες τις διοργανώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Αυγούστου επί της «νεοφώτιστης» Χέρακλες, είναι θλιβερό και αποτυπώνει το μέγεθος του προβλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.