Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Σοκ με την απαγωγή των γονιών τους Λουίς Ντίας

Λίβερπουλ: Σοκ με την απαγωγή των γονιών τους Λουίς Ντίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/10/2023 05:07
Αναταραχή έχει προκύψει στο εσωτερικό της Λίβερπουλ, καθώς έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) ότι απήχθησαν οι γονείς του Λουίς Ντίας.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ είχε αποκτηθεί από τους «κόκκινους» οι οποίοι είχαν πληρώσει αρκετά χρήματα στην Πόρτο για να τον κάνουν δικό τους κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να τον χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο ως βασικό.

Ωστόσο το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στην παρούσα φάση. Κι αυτό συμβαίνει διότι τα Μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν λόγο για απαγωγή των γονιών του 26χρονου άσου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οπλισμένοι άνδρες περικύκλωσαν το όχημα στο οποίο επενέβαιναν οι γονείς του διεθνούς ποδοσφαιριστή και υπό την απειλή πυροβόλων τους απήγαγαν.

Οι γονείς του ποδοσφαιριστή δεν αντιστάθηκαν και πλέον η αστυνομία της χώρας έχει ξεκινήσει την επιχείρηση για τον εντοπισμό τους και για τη διάσωσή τους.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Λος Ολίβος, την ώρα που οι γονείς του Λουίς Ντίας κατευθύνονταν προς το σπίτι τους που βρίσκεται στην Γκουαχίρα.

Προφανώς υπάρχει αναβρασμός στη Λίβερπουλ καθώς άπαντες έχουν σοκαριστεί με το γεγονός, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαντάζει απίθανο να αγωνιστεί στον κυριακάτικο (29/10, 16.00) αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.