Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Σουόνσι ο Λάουντρουπ!

Τέλος από τη Σουόνσι ο Λάουντρουπ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 22:30
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι αποτελεί ο Μίκαελ Λάουντρουπ λίγες ημέρες μετά τη ήττα των «κύκνων» από τη Γουέστ Χαμ που έφερε την ομάδα μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπορεί ο Μίκαελ Λάουντρουπ να οδήγησε πέρσι την Σουόνσι στον πρώτο της μεγάλο τίτλο με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και η ομάδα να κέρδισε φέτος την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η άσχημη πορεία της στο πρωτάθλημα, ανάγκασε την διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Δανό τεχνικό.

Ή ήττα από τη Γουέστ Χαμ (2-0) το Σάββατο φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο πλευρών, καθώς η ουαλική ομάδα απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (αν και βρίσκεται πάνω από 5 ομάδες, όντας 12η στη βαθμολογία).

«Είναι η πρώτη φορά εδώ και σχεδόν μια δεκαετία που η ομάδα αλλάζει προπονητή με τέτοιο τρόπο, αλλά έπρεπε να θέσουμε ένα τέλος στην αβεβαιότητα», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χιου Τζένκινς και πρόσθεσε:

«Είχαμε μια συνάντηση με τον Μίκαελ αλλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλήφθηκα πως θα ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ένα σταθερό περιβάλλον και να φέρει αποτελέσματα», δήλωση μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Σουόνσι.

Αντικαταστάτης του Λάουντρουπ θα είναι προσωρινά ο Γκάρι Μονκ ο οποίος αγωνίζεται από το 2004 στην ομάδα και θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μαζί με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Δανού τεχνικού, Άλαν Κέρτις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.