Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, ήμαστε... ένα και δίκαια νικήσαμε σε μία μεγάλη βραδιά»

Μαρτίνεθ: «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, ήμαστε... ένα και δίκαια νικήσαμε σε μία μεγάλη βραδιά»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/10/2023 22:48
Πανευτυχής ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί Της Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους παίκτες που έπαιξαν σαν σε να είναι,.. ένα, όπως είπε χαρακτηριστικά, έδωσε συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ομάδας για τη συμπεριφορά τους και εξέφρασε τη χαρά του που έζησε μία μεγάλη βραδιά με τα χρώματα με τους «ερυθρόλευκους» βγαλμένη από διηγήσεις που είχε ακούσει.

Όσα δήλωσε ο Μαρτίνεθ:

Για το ματς: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε σε δύσκολο παιχνίδι και με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ».

Για την εμφάνιση αν είναι δήλωση για τις δυνατότητές της: «Το ποδόσφαιρο είναι το παρόν, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μού είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι' αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πορόσο: «Όπως πάντα όλοι είμαστε απαραίτητοι, η ομάδα αποτελείται απ'΄όλους και όλοι θα πάρουν την ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι με τον Πορόσο, δουλεύει πολύ, χωρίς να επηρεάζεται από το ο,τιδήποτε. Πήρε την ευκαιρία του και μας βοήθησε πολύ, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Σήμερα ήταν από το παιχνίδια που ήταν δύσκολο να μπει κάποιος λόγω του ρυθμού. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' όλη την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.