Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λέτσε - Ολυμπιακός 1-3: Με δεύτερη νίκη και πανηγυρικά στον 2ο γύρο του Youth League οι «ερυθρόλευκοι»

Λέτσε - Ολυμπιακός 1-3: Με δεύτερη νίκη και πανηγυρικά στον 2ο γύρο του Youth League οι «ερυθρόλευκοι»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/10/2023 23:38
Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε και στη ρεβάνς της Ιταλίας την αντίστοιχη της Λέτσε, με 3-1 όπως και στου Ρέντη, και με συνολικό σκορ 6-2 προκρίθηκε στον 2ο γύρο του UEFA Youth League.

Oι μικροί «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ιταλούς και στο πρώτο 20λεπτο προηγήθηκαν με δύο γκολ «καθαρίζοντας» από πολύ νωρίς την πρόκριση. Το πέναλτι του Μουζακίτη στο 7΄ και ένα σουτ του Κωστούλα στο 19΄ διαμόρφωσαν το 0-2. Μείωσε Στο 60΄ ο Χελμ μείωσε προσωρινά για τους γηπεδούχους, αλλά στο 75΄ ξανά ο Κωστούλας διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η ομάδα του Πειραιά προκρίθηκε έτσι πανηγυρικά στον 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα με τα ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 8 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Λέτσε (Κοπιτέλι): Λαμπίνεν-Σκάουγκ, Πάτσα, Πασκαλάου, Άντο, Μινέρβα (73΄ Ρούσο), Γκρόμεκ (82΄ Περίτσι) Βουλτουράρ, Μπάξτερ (46΄ Γκουέι), Αγκρίμι, Μπουρνέτε (53΄ Κόντορ), Χελμ

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Κ. Κωστούλας, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας (86΄ Τανούλης), Μουζακίτης (80΄ Δάμα), Πνευμονίδης (80΄ Δρόσος), Παπακανέλλος (66΄ Λιατσικούρας), Μπ. Κωστούλας (86΄ Λίγδας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.