Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Μικρό ακόμα και το ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά ματς, έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεν και όσα έχει πετύχει»

Γιοβάνοβιτς: «Μικρό ακόμα και το ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά ματς, έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεν και όσα έχει πετύχει»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/10/2023 17:13
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (26/10) και δήλωσε αισιόδοξος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, στάθηκε στο σεβασμό που τρέφει για τη Ρεν και όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα χρησιμοποιηθεί εκ νέου η Λεωφόρος ως έδρα, τονίζοντας πως ακόμα και το ΟΑΚΑ θα ήταν μικρό για τέτοια ματς, αφού η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη.

Aξίζεται εδώ να σημειωθεί πως για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τους Γάλλους, το κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου (Τάφος του Ινδού) μετατράπηκε σε αίθουσα Τύπου.
Γιοβάνοβιτς: «Μικρό ακόμα και το ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά ματς, έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεν και όσα έχει πετύχει»
Τέλος αναφέρθηκε στον Χουάνκαρ, λέγοντας πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή μετά τον τραυματισμό του στο πρόσφατο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν τέλειωσε ποτέ, και πως δεν υπολογίζεται για το ματς με τους Γάλλους, ενώ προσέθεσε πως θέμα και υπάρχει και στα στόπερ, όπου ο Γεντβάι όμως είναι ΟΚ για αύριο (26/10).

Όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν είναι επηρεασμένη η ομάδα από όσα έγιναν στο ντέρμπι: «Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως περιμέναμε για να μπορώ να πω ότι είναι πληρέστατη η προετοιμασία. Έπρεπε πολύ γρήγορα να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του ματς με τη Ρεν. Αυτές τις μέρες έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο ματς με τη Ρεν. Πιστεύω ότι θα είμαστε οκ και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και αν είναι παγίδα το γεγονός ότι η Ρεν δεν έχει τόσο μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Η Ρεν είναι μια ομάδα 120 χρόνων. Έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Γαλλία και μπορεί ακόμα και στην Ευρώπη. Μπορεί να περηφανεύεται για τρομερή δουλειά στο κομμάτι της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Μια ομάδα που παραδοσιακά αγωνίζεται με νέους παίκτες με ενέργεια. Η Ρεν έχει τον σεβασμό γιατί πετυχαίνει πράγματα από τις αρχές του ποδοσφαίρου και βγάζει ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες τους. Δεν πρέπει να βλέπουμε τις ομάδες από τα ονόματα που έχουν. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στη Ρεν. Όσον αφορά την αυτοπεποίθηση, από την αρχή των προκριματικών δείξαμε ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Είχαμε καλά παιχνίδια, αλλά και παιχνίδια που δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα καλά για μας. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι παιχνίδια που παίζονται σε διαφορετικό επίπεδο και ταχύτητα. Οι γαλλικές ομάδες προέρχονται από ένα πρωτάθλημα που είναι σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτών. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».

Για το αν είναι αβαντάζ η Λεωφόρος ή όχι: «Σε αυτά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, το γήπεδο ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα φοβερή. Η Λεωφόρος είναι ένα γήπεδο λιγότερων θέσεων και μας περιορίζει όσον αφορά τον κόσμο που θα έχουμε δίπλα μας. Λυπάμαι που δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε τόσο κόσμο όσο μπορούσαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ απέδειξαν ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν μεγάλη διάθεση να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Ακόμα και το ΟΑΚΑ ήταν μικρό».

Για την τακτική προσέγγιση κόντρα στη Ρεν: «Κάθε ομάδα έχει κάποια στοιχεία που βασίζεται όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης. Και εμείς και η Ρεν είμαστε ομάδες με συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού. Στο group stage το 3ο και 4ο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Είναι απαιτητικό παιχνίδι και στο physical game. Έχει ενέργεια στο παιχνίδι της. Είναι μια νεανική ομάδα, με εξαίρεση 2-3 παίκτες. Είναι μια ισορροπημένη ομάδα και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσέγγιση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς».

Για τον Χουάνκαρ και σε τι κατάσταση είναι: «Παίρνει μια φαρμακευτική αγωγή ο Χουάνκαρ. Σίγουρα δεν τον υπολογίζουμε αύριο και θα δούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Ανησυχεί λίγο, αλλά είμαστε δίπλα του και ευχόμαστε να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημα και να γυρίσει υγιείς στο γήπεδο».

Για το ποιοι είναι διαθέσιμοι στην άμυνα:«Οι παίκτες που δεν μπορούμε να υπολογίζουμε είναι αρχικά ο Μάγκνουσον που θα χάσει τη χρονιά, ο Πάλμερ θα μείνει άλλο ένα μήνα. Η συμμετοχή του Γέντβαι με τον Ολυμπιακό θεωρήσαμε ότι ήταν ρίσκο και πιστεύω ότι θα είναι οκ για αύριο. Ο τραυματισμός του Χουάνκαρ μας απασχολεί. Ο Αράο έκανε ένα πολύ καλό ματς με τον Ολυμπιακό και ανταποκρίθηκε καλά. Ξέραμε ότι μπορεί να βοηθήσει. Στα στόπερ λύσεις πρέπει να βρούμε μέσα από την ομάδα. Ελπίζουμε ότι μέσα από το παιχνίδι της ομάδας θα έχουμε λιγότερες δυνατές απώλειες μέχρι να επιστρέψει ο Πάλμερ Μπράουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.