Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Φούλαμ ο Μάρκο Σίλβα

Ανανέωσε με Φούλαμ ο Μάρκο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2023 23:11
Ο Μάρκο Σίλβα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Φούλαμ το οποίο τον κρατάει στο «Κρέιβειν Κότατζ» έως το καλοκαίρι του 2026.

Δεν το… κουνάει από την Φούλαμ ο Μάρκο Σίλβα. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού έμενε ελεύθερος από τους «κότατζερς» στο φινάλε της φετινής σεζόν αλλά την Τρίτη (24/10) έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 46χρονος οδήγησε την Φούλαμ πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ το καλοκαίρι του 2022 και την περσινή σεζόν έφτασε την ομάδα στην 10η θέση του πρωταθλήματος. Φέτος οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 13η θέση μετά από εννέα αγωνιστικές παρά την αποχώρηση του σταρ φορ Μίτροβιτς.

Ο Σίλβα, που είχε προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας το καλοκαίρι, δήλωσε μετά τις υπογραφές πως: «Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο καθώς ήταν κάτι που συζητούσαμε εδώ και μερικό διάστημα. Είναι πάντα καλό σημάδι όταν και τα δύο μέρη είναι χαρούμενα και θέλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί. Νιώθω ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, είχαμε δύο υπέροχες σεζόν και ο στόχος είναι ξεκάθαρα να διατηρήσουμε αυτόν τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σημαντικό να νιώθουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των ιδιοκτητών μας. Η σχέση μου μαζί τους ήταν πολύ σημαντική σε αυτήν την απόφαση. Ας συνεχίσουμε μαζί σε αυτό το μακρύ ταξίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.