Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιαννακόπουλος: «Θα βοηθήσω την ΠΑΕ»

Γιαννακόπουλος: «Θα βοηθήσω την ΠΑΕ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2014 20:11
Την πρόθεση του να βοηθήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός «οικονομικά και όχι μόνο» εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο των εορτασμών στο κλειστό της Λεωφόρου για τα 106 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου!

Το καλύτερο… δώρο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τα 106 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την πρόθεση του να βοηθήσει από το καλοκαίρι την ΠΑΕ οικονομικά και όπως αλλιώς χρειαστεί:

«Δεσμεύομαι προς τον Γιάννη Αλαφούζο ότι το καλοκαίρι θα μπω και θα βοηθήσω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οικονομικά και όχι μόνο» τόνισε χαρακτηρίστηκα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, ενώ ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο εκτοξεύοντας παράλληλα «βέλη» κατά της πολυμετοχικότητας:

«Ως οπαδός ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο γιατί έχει αναλάβει την πιο δύσκολη περίοδο τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και διαδέχθηκε την πιο μαύρη περίοδο, αυτή της πολυμετοχικότητας που όχι μόνο άφησε δυσβάσταχτα χρέη αλλά παραλίγο να αλλοιώσει και το DNA του συλλόγου με ολέθριες συνέπειες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.