Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Προστατέψτε την ομάδα μας, είμαστε υπότροποι και κινδυνεύουμε με τιμωρία»

Ολυμπιακός: «Προστατέψτε την ομάδα μας, είμαστε υπότροποι και κινδυνεύουμε με τιμωρία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/10/2023 20:24
Την προσοχή των φίλων του ενόψει της αυριανής (26/10) αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ζήτησε ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζητά από τους φιλάθλους της να στηρίξουν μόνο με τη φωνή τους την ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος και η παραμικρή παράβαση λόγω λέιζερ ή καπνογόνων μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία που θα αποφέρει ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη West Ham. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ απέναντι στην κάτοχο του UEFA Europa Conference League. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι και πάλι κατάμεστο.

Σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.

Καθώς είμαστε ήδη υπότροποι, και κινδυνεύουμε με τιμωρία, οφείλουμε να προστατεύσουμε το γήπεδό μας , ώστε να μην στερήσουμε τη δυνατότητα από τον καθένα μας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των ευρωπαϊκών του αγώνων.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας μας.
Προστατέψτε την ομάδα μας και βοηθήστε μόνο με τη φωνή σας ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.