Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τρίζει» η καρέκλα του Ματσάρι στην Ίντερ

«Τρίζει» η καρέκλα του Ματσάρι στην Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2014 15:38
Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η θέση του Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Ίντερ μετά το άσχημο σερί των «νερατζούρι» οι οποίοι αγνοούν ακόμα τη νίκη το 2014!

Η ήττα της Ίντερ με 3-1 από τη Γιουβέντους που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση του συλλόγου, καθώς οι «νερατζούρι» δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης για το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη της Ίντερ στο ντέρμπι με τη Μίλαν στις 22 Δεκεμβρίου, οι «νερατζούρι» έχουν γνωρίσει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα αλλά και τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από την Ουντινέζε!

Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα του Μιλάνου στην 6η θέση του πρωταθλήματος ισοβαθμώντας με τη Τορίνο στους 33 βαθμούς και η 3η προνομιούχα θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέχει πλέον 11 βαθμούς.

Όλα αυτά έχουν φέρει τη διοίκηση της Ίντερ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βάλτερ Ματσάρι, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως εφόσον η ομάδαγνωρίσει νέα απώλεια κόντρα στην Σασουόλο την Κυριακή, τότε είναι αρκετά πιθανό ο 52χρονος τεχνικός να περάσει την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.