Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/10/2023 11:10
Η Euroleague συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και η πρώτη διαβολοβδομάδα της φτάνει προς το τέλος.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησαν άσχημα με ήττες σε Φενέρ και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα και θέλουν τώρα να… ρεφάρουν.

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 21:15 την Παρτιζάν στο ΣΕΦ, ενώ το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (21:15) στο ΟΑΚΑ.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* στα Ολυμπιακός-Παρτιζάν και Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ.Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είδε και τον Γκος να επιστρέφει και τώρα θέλει να αφήσει στην άκρη την κάκιστη εμφάνιση στο Μιλάνο. Θέλει να νικήσει επιτέλους και η ασταθέστατη ομάδα της Παρτιζάν είναι στα μέτρα του.

Ο Παναθηναϊκός τώρα έχει τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Το ματς στο ΟΑΚΑ είναι κομβικής σημασίας αν θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο. Θα τα καταφέρει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ;

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις