Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Αρνητική η Ζόρια στην αναβολή του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κόνφερενς Λιγκ: Αρνητική η Ζόρια στην αναβολή του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/10/2023 19:53
Καμία διάθεση δεν έχει η Ζόρια για να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 4ς αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν σε οκτώ βράδια (26/10) στο Ισραήλ, κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει ανέφικτο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που υπάρχει στην περιοχή.

Η πλευρά της Μακάμπι κατέθεσε αίτημα στην UEFA ούτως ώστε να αναβληθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους Ουκρανούς πάντως να υποστηρίζουν ότι είναι αντίθετη σε μία τέτοια απόφαση.

Όπως εξηγεί η Ζόρια με επίσημη ανακοίνωσή της, η ίδια παρά τον πόλεμο στην περιοχή της εδώ και μία δεκαετία, δεν ζήτησε ποτέ κάποια αναβολή και δίνει όλα τα παιχνίδια της ακόμα και σε ουδέτερο έδαφος.

Παράλληλα τονίζει ότι είναι πρόθυμη να υπάρξει αλλαγή έδρας και να διεξαχθεί το ματς στη δική της έδρα, στην πόλη Λούμπλιν της Πολωνίας.

Παράλληλα οι Ουκρανοί ξεκαθαρίζουν ότι έχουν «βαρύ» πρόγραμμα και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες στο μέλλον προκειμένου να διεξαχθεί τότε το ματς.

Αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον το μέλλον του συγκεκριμένου αγώνα και η σχετική απόφαση που καλείται να πάρει η UEFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.