Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της άγριας επίθεσης»

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της άγριας επίθεσης»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/10/2023 18:27
Η Σουηδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωσε με αφορμή το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, όταν μετά από τρομοκρατική επίθεση, δύο Σουηδοί δολοφονήθηκαν.

Οι άτυχοι άνθρωποι είχαν απλώς ταξιδέψει στο Βέλγιο προκειμένου να υποστηρίξουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Ωστόσο έμελλε να μην επιστρέψουν στη βάση τους, καθώς δέχθηκαν τα πυρά ενός τρομοκράτη -ο οποίος μερικές ώρες αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία κι εκτελέστηκε-.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο είναι σε θλίψη. Χθες χάσαμε τραγικά δύο γαλαζοκίτρινους οπαδούς, στο γήπεδο στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να στηρίξουν την εθνική μας, τη Σουηδία, με τη φανέλα της γαλαζοκίτρινης εθνικής ομάδας. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων.

Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβήθηκαν και ανησύχησαν. Παρόλα αυτά, παρέμειναν ήρεμοι και ακολουθούσαν τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.