Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε και αυτό είναι επικίνδυνο για μας»

Κούμαν: «Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε και αυτό είναι επικίνδυνο για μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/10/2023 21:44
Ο Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του αυριανού (16/10) κρίσιμου ματς της Ολλανδίας με την Ελλάδα στην OPAP Arena για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» τόνισε συγκεκριμένα πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πολύ επικίνδυνο ματς, αφού η Ελλάδα νιώθει ξαφνικά πως έχει μία μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης που δεν την περίμενε.

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία.

Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό» ανέφερε αρχικά, προτού σταθεί και στην ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του στην «OPAP Arena».

«Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είσαι έξυπνη. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.