Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κίνδυνος τιμωρίας και για τον Μπονούτσι αναφορικά με το σκάνδαλο παράνομο στοιχηματισμού

Σέριε Α: Κίνδυνος τιμωρίας και για τον Μπονούτσι αναφορικά με το σκάνδαλο παράνομο στοιχηματισμού

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/10/2023 18:19
Όσο ξετυλίγεται το... κουβάρι που αφορά τον παράνομο στοιχηματισμό από πλευράς παικτών της Σέριε Α σε αγώνες στην ιταλία, όλο και περισσότερα ονόματα εμπλέκονται.

Πρόσφατο όνομα αυτό του πρώην αρχηγού της Γιουβέντους και νυν παίκτη της Ουνιόν Βερολίνου, Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο έμπειρος στόπερ φέρεται να γνώριζε για τον εθισμό του συμπαίκτη του Νικολό Φατζόλι στο στοίχημα και να μην ενημέρωσε κανέναν από τη Γιουβέντους ή την ιταλική ομοσπονδία, όπως είχε υποχρέωση να κάνει.

Σλυμφωνα με τη «La Repubblica» που δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ, οι ιταλικές Αρχές παρακολουθούσαν τις συνομιλίες πολλών παικτών μέσω του What's Up και έτσι έφτασαν και στη σχετική αποκάλυψη.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του Νικολό Τζανιόλο έκανε δήλωση στη Gazzetta Dello Sport» αναφορικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πελάτη του, στις οποίες τόνισε: «Δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ. Το έχει πει και σε εμένα. Είναι πιθανό να έχει παίξει παιχνίδια με τράπουλα όπως πόκερ ή μπλάκτζακ σε παράνομες διαδικτυακές πλατφόρμες, χωρίς όμως να γνωρίζει πως ήταν παράνομες. Θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα. Ο πελάτης μου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πρόστιμο μερικών εκατοντάδων ευρώ. Όλα αυτά εκτός αν υπήρξε επανάληψη του εγκλήματος τόσο μεγάλη που να καθιστά αδύνατη την επιβολή μόνο οικονομικής ποινής.
Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για ορισμένες ημερομηνίες για πιθανή ακρόαση από τους ανακριτές»
.

Από εκεί και πέρα θέση πήρε και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφορικά με την φερόμενη εμπλοκή του πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν, Σάντρο Τονάλι, λέγοντας πως πρέπει πρώτα απ' όλα να παρασχεθεί βοήθεια σε όσους είναι εθισμένοι στον τζόγο.

«Γνωρίζω ελάχιστα για αυτήν την ιστορία, δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι περίεργο σε αυτόν. Αλλά δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον που δεν τα ξέρεις όλα. Αν πραγματικά είναι άρρωστος από τον τζόγο, πρέπει να τον βοηθήσουμε γιατί είναι σαν ναρκωτικό. Έπαιξα και στο καζίνο γιατί ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματά του. Πρέπει όμως να καταλάβουμε την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά o Σουηδός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.