Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στον «αέρα» το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα για τον όμιλο του Παναθηναϊκού

Γιουρόπα Λιγκ: Στον «αέρα» το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα για τον όμιλο του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/10/2023 16:58
Η εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ έχει επηρεάσει έντονα φυσικά και τον αθλητισμό, ενώ εξελίξεις αναμένονται όπως όλα δείχνουν και στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετέχει η Μακάμπι Χάιφα.

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και δεν φαίνεται μέχρι στιγμής φως στο... τούνελ, ο αθλητισμός έχει μπει στον «πάγο», εδώ και δέκα ημέρες με τη δράση σε όλα τα πρωταθλήματα να έχει σταματήσει, τους ξένους παίκτες των συλλόγων να έχουν φύγει απ΄τη χώρα, ενώ και η εθνική ομάδα δεν έδωσε ματς για τα προκριματικά του Euro 2024, αφού και τα δύο (Με Ελβετία εντός και Κόσοβο εκτός) αναβλήθηκαν με εντολή της UEFA.

Στις 26 Οκτωβρίου πάντως είναι προγραμματισμένη και η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ για τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό και αυτό το ματς να οδηγηθεί σε αναβολή.

Επίσημη απόφαση δεν υπάρχει, αλλά μοιάζει αδύνατον να καταφέρει η Μακάμπι να προετοιμαστεί επί ισραηλινού εδάφους, ενώ εν συνεχεία θα πρέπει να βρεθεί και χώρα στην οποία θα φιλοξενηθεί και θα χρησιμοποιήσει κάποιο γήπεδο ως έδρα για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της.

Όλα αυτά φυσικά ούσα αποδυναμωμένη από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών , που γύρισαν στις πατρίδες τους, ενώ τα προβλήματα συναντά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ που συμμετέχει στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και στη Euroleague αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.