Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το Euro και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Πογέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το Euro και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2023 21:32
Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία, τις πιθανότητες πρόκρισης στο Euro και αν το σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα ώστε η ομάδα να βρίσκει περισσότερα γκολ.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Παρασκευή (13/10) την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Euro με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη για την 2η θέση του ομίλου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για:

Πόσο κοντά είναι το Euro: «Είμαστε πολύ ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Δε ξεχνάω την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το πιο σημαντικό ματς είναι το αυριανό. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, δεν έχουμε τραυματισμούς. Θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να είμαστε τολμηροί, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε»

Αν ανησυχεί για το γεγονός πως οι επιθετικοί δε σκοράρουν πολύ με την Εθνική σε αντίθεση με τους συλλόγους τους και αν σκέφτεται αλλαγή στο σύστημα για να το πετύχει: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, είδα πολύ παίζουν με τις ομάδες τους, τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και τι μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα όσον αφορά την ομάδα, είναι πολλοί Ιρλανδοί εδώ. Συγγνώμη… Κατά 90% δεν θα αλλάξουμε τη διάταξη της ομάδας, έχουμε αποφασίσει να παίξουμε με τρεις μέσους. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.