Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τρέλα» στη Μίλαν που πουλάει φανέλες τερματοφύλακα με το όνομα του Ζιρού!

«Τρέλα» στη Μίλαν που πουλάει φανέλες τερματοφύλακα με το όνομα του Ζιρού!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/10/2023 12:31
Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι το πρόσωπο των ημέρων στη Μίλαν, αφού μετά την εμφάνισή του ως τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά της νικηφόρας αναμέτρησης με τη Τζένοα στο Σάββατο (7/10) ανάγκασε τους «ροσονέρι» να λανσάρουν μέχρι και φανέλα γκολκίπερ με το όνομά του.

Ο Γάλλος επιθετικός πήρε τη θέση του Μενιάν κάτω από τα δοκάρια, αφού ο τελευταίος αποβλήθηκε, και μάλιστα στα περίπου δέκα λεπτά που αγωνίστηκε ως γκολκίπερ, απέκρουσε τετ-α-τετ κρατώντας τη νίκη στη Γένοβα.

Ο ήδη αγαπημένος των οπαδών της Μίλαν, αποθεώθηκε από όλους για όσα κατάφερε και ως γκολκίπερ, με την ιταλική ομάδα αρχικά να τον προσθέτει στους διαθέσιμους τερματοφύλακες του ρόστερ, ενώ κυκλοφόρησε και φανέλες τερματοφύλακα με το όνομά του και τον αριθμό 9 που φοράει!

«Το Σάββατο (7/10) το βράδυ ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε μέρος της Ιστορίας της Μίλαν υπερασπιζόμενος με θάρρος την εστία της ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα των ροσονέρι εναντίον της Τζένοα. Ο σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει την απόδοσή του στην τελευταία του γραμμή άμυνας βάζοντάς τον στη λίστα των τερματοφυλάκων. Επιπλέον, οι οπαδοί μπορούν τώρα να αγοράσουν την φανέλα του τερματοφύλακα και να την προσαρμόσουν με το 'Giroud 9'» αναφέρεται σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.