Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατήγγειλε επίθεση και ξυλοδαρμό στη Ρόδο ο Παναιγιάλειος!

Κατήγγειλε επίθεση και ξυλοδαρμό στη Ρόδο ο Παναιγιάλειος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/10/2023 15:29
Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. μέσω ανακοίνωσης κατήγγειλε βίαια επίθεση τόσο της αποστολής της ομάδας, όσο και των αξιουματούχων του αγώνα από ανθρώπους του Α.Σ. Ρόδου μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Σ. Ρόδο (1-1) για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, μετά το τέλος του αγώνα οι διοικούντες της Ρόδου εισήλθαν στους χώρους των αποδυτηρίων για να προπηλακίσουν αρχικά τη διαιτητική τριάδα και εν συνεχεία βιαιοπράγησαν εναντίον μέλους της διοίκησης της φιλοξενούμενης ομάδας. Η ανακοίνωση:

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει και να καταδικάσει την άνανδρη επίθεση, που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας μας, από ανθρώπους της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδου μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΣ Ρόδος-Παναιγιάλειος ΓΣ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η βίαιη επίθεση τους και η εγκληματική συμπεριφορά των διοικούντων του ΑΣ Ρόδου, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Γιάννη Γεωργιάδη, δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την αποστολή της ομάδας μας προπηλακισμούς δέχτηκε και η διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού κατά την προσπάθειά της να πάει στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι διοικούντες της Ρόδου μη αποδεχόμενοι το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) εντός των τεσσάρων γραμμών, θέλησαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Με θράσος εκμεταλλεύτηκαν την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ απουσία αστυνομικής δύναμης και εισήλθαν στους χώρους των αποδυτηρίων, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, για να προπηλακίσουν αρχικά τη διαιτητική τριάδα. Και σαν να μην έφτανε αυτό μετέφεραν το μένος τους, άνευ λόγου και αιτίας και στον Παναιγιάλειο και τους ανθρώπους της αποστολής του, επιτιθέμενοι με βία.
Βιαιοπράγησαν δηλαδή εναντίον της ομάδας, που την περυσινή αγωνιστική περίοδο είχαν απευθυνθεί δύο φορές για να τους φιλοξενήσει, προκειμένου να κάνει η αποστολή της Ρόδου προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου την παραμονή αγώνων της με ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας.

Βιαιοπράγησαν δηλαδή εναντίον της ομάδας που έκανε το καλύτερο δυνατό για τη φιλοξενία της ομάδας της Ρόδου, στο Αίγιο.

Βιαιοπράγησαν δηλαδή εναντίον μέλους της διοίκησης του Παναιγιάλειου, παρότι πέρυσι ο πρόεδρος της Ρόδου και τα μέλη που συνόδευαν την αποστολή έτυχαν της καλύτερης φιλοξενίας από τα μέλη της διοίκησής μας.

Δεν θα πούμε ότι όλο αυτό το σκηνικό τρομοκρατίας που έστησαν εις βάρος της ομάδας μας είναι «ντροπή» για τους δράστες της Ρόδου, διότι δεν θα καταλάβουν την έννοια της λέξης.
Ωστόσο θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι οι σωστοί σύλλογοι και οι σωστές διοικήσεις δείχνουν την ανωτερότητά τους εντός του γηπέδου και στη φιλοξενία που κάνουν στις αντίπαλες ομάδες.

Συγγνώμη που σας αποδείξαμε ότι δεν είστε καλύτεροι…

Συγγνώμη που δεν καθίσαμε να χάσουμε για να διασφαλίσουμε τη σωματική μας ακεραιότητα…

Συγγνώμη που σας αποδείξαμε ότι ο Παναιγιάλειος μπορεί να σας κοντράρει και μέσα στο γήπεδό σας…

Συγγνώμη που σας φιλοξενήσαμε άψογα όταν μας το ζητήσατε και μάλιστα δύο φορές…

Σας δηλώνουμε ότι ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προκειμένου οι ως άνω εγκληματικές συμπεριφορές να μην μείνουν ατιμώρητες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.