Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι» (video)

Μαρτίνεθ: «Να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2023 22:41
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στο άγχος και τη νευρικότητα που έβγαλε η ομάδα του μετά τη μείωση του σκορ από την Μπάτσκα Τόπολα και τόνισε πως το ματς αυτό στην Σερβία πρέπει να γίνει μάθημα για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την ισοπαλία 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία σ’ ένα ματς όπου η ομάδα του προηγήθηκε με 2-0:

«Σήμερα το παιχνίδι ήταν σαν πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον έλεγχο του παιχνιδιού, προηγηθήκαμε και η ομάδα ήταν αρκετά ενωμένη και συγκεντρωμένη κρατώντας τον έλεγχο. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και μας άγχωσε κάπως, γίναμε νευρικοί. Νομίζω πως μετά από αυτό η ομάδα παρέμεινε ενωμένη και προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Φυσικά μας έκανε κακό το γκολ που δεχτήκαμε όπως και η αποβολή. Πραγματικά χάσαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν το 2ο γκολ είναι οφσάιντ, ωστόσο είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και δεν επιθυμούσαμε».

Για τη νέα νίκη της Γουέστ Χαμ και πως αξιολογεί τον όμιλο: «Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Είμαστε σε έναν όμιλο που πολλά μπορούν να συμβούν. Θα διεκδικήσουμε τους περισσότερους πιθανούς βαθμούς και όταν τελειώσει η φάση των ομίλων ο καθένας θα βρίσκεται εκεί που αξίζει. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας χρησιμεύσει σαν μάθημα. Να μάθουμε πολλά από αυτό και κυρίως όταν θα βρισκόμαστε στην δυνατή μας κατάσταση σ’ ένα ματς, που σήμερα ήταν πολλά τα λεπτά, να είμαστε πιο καταιγιστικοί, να βάζουμε περισσότερα γκολ γιατί είχαμε τις ευκαιρίες σήμερα. Γιατί όταν είσαι στην Ευρώπη οποιοδήποτε λάθος μπορείς να το πληρώσεις».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.