Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Πολύ απαιτητικό το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ο όρος του φαβορί»

Μαρτίνεθ: «Πολύ απαιτητικό το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ο όρος του φαβορί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2023 21:56
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπλεξε το εγκώμιο της Μπάτσκα Τόπολα τονίζοντας πως είναι μια πολύ σταθερή ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της και δε δέχτηκε την ταμπέλα του φαβορί για τον Ολυμπιακό αν και ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία:

Για την απουσία του Φρέιρε: «Ο Φρέιρε απουσιάζει γιατί έχει ενοχλήσεις. Δεν ήταν 100% έτοιμος. Αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Έχουμε έρθει εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έχουμε την ίδια ιδέα στο παιχνίδι μας. Δεν έχει σημασία ποιο όνομα θα παίζει αλλά η ομάδα να συνεχίζει να παίζει με την ίδια ιδέα. Όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα αξίζουν να παίξουν και μπορούν να αποδώσουν το ίδιο καλά αν τους ζητηθεί».

Για το ότι ο Ολυμπιακός χαρακτηρίστηκε φαβορί από τον προπονητή της Μπάτσκα Τόπολα: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ο όρος του φαβορί με την έννοια ότι τα παιχνίδια είναι όλα απαιτητικά. Ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχει πολλή μεγάλη ισορροπία, τα παιχνίδια είναι ισορροπημένα. Η Μπάτσκα Τόπολα είναι μια πολύ σταθερή ομάδα, με σταθερή ανοδική πορεία, ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της. Μου αρέσει πάρα πολύ, έκανε πολύ καλό παιχνίδι στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Είναι ξεκάθαρος ο τρόπος που παρουσιάζεται. Το παιχνίδι θα είναι απαιτητικό και πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς έχουμε έρθει εδώ για να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή της ομάδας μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Η Τόπολα έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βρεθούμε στο 100% για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον αν έχει υποχρέωση για τη νίκη μετά την Φράιμπουργκ: «Πάντα υπάρχει η υποχρέωση ως Ολυμπιακός βγαίνεις σε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχει μια στιγμή που δε το νιώθεις. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σημαίνει να παίξουμε σ’ ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι όπως όλα αυτής της διοργάνωσης. Να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ταπεινότητα και σύνεση. Σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μικρό το περιθώριο λαθών, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, όλα τα παιχνίδια είναι απαιτητικά και δύσκολα. Όμως πάντα στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο έχεις υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό θα το καταφέρουμε αν δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι πολύ μεγάλη η φιλοδοξία μας, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το ίδιο μεγάλη είναι η ταπεινότητα και ο σεβασμός στον αντίπαλο. Η μεγαλύτερη υποχρέωση που είχαμε ήταν να κάνουμε αυτή διαδρομή, 1.5 ώρα από το αεροδρόμιο για να δώσουμε τη συνέντευξη Τύπου».

Για το αν μίλησε με τον Γιόβετιτς που ήταν συμπαίκτης με τον νυν προπονητή της Μπάτσκα Τόπολα, Λάζετιτς: «Ναι μιλήσαμε, ξέρουμε πως ήταν συμπαίκτες και φίλοι. Και γι’ αυτό το λόγο ξέρουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολύ απαιτητικό. Μου αρέσει πολύ η ομάδα τους, ο τρόπος που αγωνίζονται και είμαι σίγουρος ότι αύριο το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.