Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Λέτσε 3-1: Έβαλαν βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Youth League οι νέοι των Πειραιωτών (video)

Ολυμπιακός - Λέτσε 3-1: Έβαλαν βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Youth League οι νέοι των Πειραιωτών (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/10/2023 20:09
Γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Youth League έβαλε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της αντίστοιχης της Λέτσε για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Κ19 βρέθηκαν από πολύ νωρίς με αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν μόλις στο 16' αποβλήθηκε ο σέντερ μπακ της Λέτσε, Λούκα Ζιβάνοβιτς και το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, αφού το 20' ο Παπακανέλλος άνοιξε το σκορ.

Η Λέτσε ισοφάρισε στο 61' με τον Πασκαλάου, αλλά στο 71' ο Κωστούλας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», ενώ τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86' ο Πνευμονίδης και πλέον η ομάδα του Ολυμπιακού καλείται να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα στη ρεβάνς της Ιταλίας στις 25 Οκτωβρίου.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές (69΄ Δαρβίρας), Αλαφάκης, Κουτσογούλας, Μπακούλας (69΄ Πλειώνης), Λιατσικούρας (75΄ Μουζακίτης), Παπακανέλλος (85΄ Δρόσος), Πνευμονίδης, Μπ. Κωστούλας

Λέτσε (Φεντερίκο Κοπιτέλι): Σκάουγκ, Άντο, Ζιβάνοβιτς, Πασκαλάου, Μινέρβα, Γκρόμεκ (70΄ Μπόργκο), Βούλτουραρ, Μπάξτερ (18΄ Πάτσα), Αγκρίμι, Μπουρνέτε, Κόντορ (74΄ Περνίτσι)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.