Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα highlights και όλα τα γκολ της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα highlights και όλα τα γκολ της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/10/2023 00:16
Σε ένα συναρπαστικό βράδυ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων όπου σημειώθηκαν 28 γκολ, υπήρχαν ανατροπές, εκπλήξεις και μεγάλες νίκες.

Στα πρώτα χρονικά παιχνίδια η Μπράγκα έκανε μία τρομερή ανατροπή στο Βερολίνο απέναντι στην Ουνιόν καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Αντρέ Κάστρο στην τελευταία φάση του αγώνα πήρε τη νίκη με 3-2.

Στην Αυστρία η Ρεάλ Σοσιεδάδ «καθάρισε» την αναμέτρηση από το πρώτο μέρος και με δύο τέρματα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Από εκεί και έπειτα στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το διπλό από την έδρα της Νάπολι με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Γαλατασαράι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, με τον Ονάνα να αποδεικνύεται και πάλι σε αρνητικό πρωταγωνιστή για τους Άγγλους.

Η Μπάγερν Μονάχου αγχώθηκε, πιέστηκε αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 στην Κοπεγχάγη τη στιγμή που η Σεβίλλη πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αϊντχόφεν.

Η Λανς έκανε επίσης μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 2-1 της Άρσεναλ στη Γαλλία, ενώ η Ίντερ έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπενφίκα με 1-0.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία των ομίλων

Ουνιόν Βερολίνου-Μπράγκα 2-3



Σάλτσμπουργκ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0



Αϊντχόφεν-Σεβίλλη 2-2



Ίντερ-Μπενφίκα 1-0



Κοπεγχάγη-Μπάγερν Μονάχου 1-2



Λανς-Άρσεναλ 2-1



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γαλατασαράι 2-3



Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3



Δείτε μαζεμένα όλα τα γκολ της βραδιάς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.