Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ζουμά η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Ζουμά η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 15:26
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Κερτ Ζουμά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5,5 ετών και θα παραμείνει δανεικός στην Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Κερτ Ζουμά στην Τσέλσι, με τον 19χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα 5,5 χρόνια αλλά θα παραμείνει δανεικός στην Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από την Πέμπτη και σήμερα έπεσαν και οι υπογραφές, με τα αγγλικά και γαλλικά Μέσα να αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής αγγίζει 15 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως η απόκτηση του Γάλλου αμυντικού είναι η τελευταία μεταγραφή της Τσέλσι για τον Ιανουάριο:

«Ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις μας. Ο Ζουμά θα παραμείνει στην Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Τσέλσι το καλοκαίρι. Στη συνέχεια θα κρίνουμε εάν θα μείνει στην ομάδα ή αν θα παραχωρηθεί ξανά δανεικός. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική, ένας νέος ποδοσφαιριστής για μία θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση για το μέλλον».

Ο Ζουμά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει «γεμάτες» συμμετοχές στο Σαμπιονά.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται βασικός στους «στεφανουά» αν και το δολοφονικό τάκλιν του στον Γκερμπέρ της Σοσό (του έσπασε τον αστράγαλο), τον έχει στιγματίσει, με την πειθαρχική Επιτροπή της Γαλλικής Ομοσπονδίας να του είχε επιβάλει τιμωρία 10 αγωνιστικών!

Ο ίδιος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ Κ-20 το καλοκαίρι στα γήπεδα της Τουρκίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.