Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Τι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, υπάρχει διαφθορά αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός εντάξει»

Λουτσέσκου: «Τι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, υπάρχει διαφθορά αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός εντάξει»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/10/2023 22:02
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίστηκε έξαλλος μπροστά στην κάμερα μετά το τέλος του παιχνιδιού, πήρε αμέσως το λόγο και μίλησε για διαφθορά στις αποφάσεις του διαιτητή και για «σπρώξιμο» των άλλων ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τη διαιτησία του Τιάγκο Μαρτίνς και φρόντισε να το δείξει με τη λήξη του παιχνιδιού καθώς ο προπονητής του προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα μιλώντας για διαφθορά και για ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

«Τι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο; Υπάρχει διαφθορά. Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εντάξει. Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρo. Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι. Είναι άδικο. Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μάς διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.