Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Κηφισιά συμφώνησε με τον Σναϊντερλέν!

Η Κηφισιά συμφώνησε με τον Σναϊντερλέν!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/9/2023 17:21
Η Κηφισιά ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μοργκάν Σναϊντερλέν και ο Γάλλος μέσος είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία τεράστια μεταγραφή καθώς ο Σναϊντερλέν πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της.

Από την Πέμπτη είχαν κυκλοφορήσει τα σενάρια που ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές και έτσι την Παρασκευή (29/9) ήρθε και η οριστική συμφωνία.

Αδιαμφισβήτητα ο 33χρονος μέσος αποτελεί μία σπουδαία προσθήκη για την Κηφισιά. Το καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια στην Κόνιασπορ αλλά μετά από εννιά μέρες ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Ο ίδιος βέβαια έχει πίσω του μία λαμπρή καριέρα με 200 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ με τις Σαουθάμπτον, Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο και ένα Γιουρόπα Λιγκ με τους «Κόκκινους Διάβολους» ενώ είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας της οποίας αποτέλεσε μέλος τόσο στο Μουντιάλ του 2014 όσο και στο Euro το 2016.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.