Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάμπλο Γκαρσία για τη νίκη του Πανσερραϊκού στο 90’: «Θα πεθάνω από καρδιά…»

Πάμπλο Γκαρσία για τη νίκη του Πανσερραϊκού στο 90’: «Θα πεθάνω από καρδιά…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2023 20:05
Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε ανακουφισμένος μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες χάρη στο γκολ του Άλεξιτς στο 90’ δηλώνοντας πως… θα πεθάνει από καρδιά.

Ο Πανσερραϊκός είχε πληγωθεί δύο φορές στις καθυστερήσεις σε προηγούμενα παιχνίδια του, με Παναιτωλικό και Κηφισιά, αλλά αυτή τη φορά πανηγύρισε αυτός με γκολ στο φινάλε, νικώντας με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες με σκόρερ τον Άλεξιτς στο 90’.

Μετά το φινάλε ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Πάμπλο Γκαρσία είπε ότι θα πεθάνει από καρδιά στον ρεπόρτερ της Nova και ρωτήθηκε αν το ζει έντονα:

«Έτσι είναι. Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πει την προηγούμενη φορά όποιος έχει θέμα στην καρδιά να μην έρθει γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, ο κόσμος να είναι μαζί μας. Θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά».

Για τις δύο σερί νίκες στις Σέρρες και το αήττητο πέντε αγώνων: «Είχαμε πει ότι η βοήθεια του κόσμου θα ήταν πολύ χρήσιμη. Χάσαμε κάποιους πόντους, τα παιδιά μάθανε από τα λάθη τους. Παίζουμε με ομάδες που παίζουν χρόνια στην Α’ Εθνική. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, μόλις ανεβήκαμε και προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε. Ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν και τους αφιερώνουμε τη νίκη».

Για το ότι είδε πολλά δικά του παιδιά να παίζουν στο ίδιο παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία: «Είναι μεγάλη χαρά γιατί δούλεψα με τα παιδιά πολλά χρόνια. Απέξω δεν μπορείτε να δείτε όλη τη δουλειά. Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Αλλά με σκληρή δουλειά οι παίκτες κατάφεραν να παίξουν Α’ Εθνική. Εμείς απλά τους κατευθύνουμε, τους βοηθάμε, αλλά όλα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των παικτών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.