Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο χείλος του γκρεμού ο Ηρακλής που απειλείται με αποβολή από τη Super League 2

Στο χείλος του γκρεμού ο Ηρακλής που απειλείται με αποβολή από τη Super League 2

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/9/2023 14:59
Σε θλιβερή και οριακή κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής με την ΠΑΕ να είναι στα όρια της διάλυσης.

Ο «Γηραιός» που από χθες (26/9) βρισκόταν σε αναζήτηση έδρας λόγω της μη αδειοδότησης του Καυτανζογλείου, ενημερώθηκε σήμερα από την ΕΠΟ πως το αίτημά του για αναψηλάφηση της υπόθεσης Μάρα απορρίφθηκε και πρέπει να καταβάλλει άμεσα στον Ρουμάνο παίκτη 220.000 ευρώ, αλλιώς αρχικά θα του αφαιρεθούν 3 βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League 2 και αν δεν διευθετηθεί το θέμα έως τις 6 Οκτωβρίου θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Στράτος Ευγενίου τόνισε ξανά σε δηλώσεις του πως δεν διατίθεται να πληρώσει παλιά χρέη και πως είναι πλέον πιθανό ο Ηρακλής να μην αγωνιστεί κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας την προσεχή Κυριακή (1/10).

«Από την αρχή, που ήρθα στον Ηρακλή, είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις, που θα δημιουργηθούν από τη θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δώσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Καρδίτσα, γιατί δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά o κ. Ευγενίου και προσέθεσε: «Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στη συνέχεια θα πρέπει λογικά να ξεκινήσει από τη Γ' Εθνική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.