Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ αλλά με Βέρμπιτς στην Τρίπολη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ αλλά με Βέρμπιτς στην Τρίπολη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/9/2023 14:04
Χωρίς τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (28/9) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Ισπανό εξτρέμ, που απουσίασε και από το ματς με την ΑΕΚ και σημερα (27/9) ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα. Σε αυτήν επιστρέφει ο Βέρμπιτς, ο οποίος δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας (25/9) με την ΑΕΚ, ενώ ο Σέρβος προπονητής πήρε μαζί του και τον Γερεμέγεφ ως μια επιπλέον λύση στην επίθεση. Στον αντίποδα, εκτός έμειναν ο άτυχος Μάγκνουσον, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στο ντέρμπι και ο Βαγιαννίδης, μολονότι έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.