Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: «Έδεσε» Τσιμίκα η Λίβερπουλ

Επίσημο: «Έδεσε» Τσιμίκα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2023 19:28
Ο Κώστας Τσιμίκας έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λίβερπουλ που τον κρατάει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2027.

Δεν το… κουνάει από την Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ιστορικής ομάδας για άλλα τέσσερα χρόνια.

Ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ανήκει στην Λίβερπουλ από τον Αύγουστο του 2020 όταν και πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και έως τώρα μετράει 63 συμμετοχές και 12 ασίστ με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

Με τους «κόκκινους» έχει κατακτήσει ένα Λιγκ Καπ και ένα Κύπελλο Αγγλίας με τον ίδιο να σημειώνει το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι το 2022.

Μετά τις υπογραφές ο διεθνής μπακ δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι απέδωσαν όλες οι θυσίες και η δουλειά που έκανα. Αλλά αυτό με κρατά γεμάτο κίνητρο για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πολλές, πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει και ήθελα να γίνω από το πρώτο λεπτό μέρος της.

Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, να κερδίσω τρόπαια, να είμαι αφοσιωμένος σε κάθε περίσταση, να είμαι μέρος όλων αυτών.

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει περισσότερα τρόπαια και αυτό στοχεύουμε. Όλοι, νομίζω, είναι 100% συγκεντρωμένοι σ’ αυτό, στα επόμενα παιχνίδια και όλοι είναι έτοιμοι να πετύχουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον
».

Photo Credit: liverpoolfc.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.