Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Έχουμε πληροφορίες για προσβλητικά πανό για τη μνήμη του  Μιχάλη, να μην εμφανιστούν στο γήπεδο»

ΑΕΚ: «Έχουμε πληροφορίες για προσβλητικά πανό για τη μνήμη του Μιχάλη, να μην εμφανιστούν στο γήπεδο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2023 17:28
Η ΑΕΚ με τοποθέτηση της αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προσβλητικά πανό για τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη και ζητάει να μην εμφανιστούν στο γήπεδο.

Η Ένωση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όμως λίγες ώρες πριν το παιχνίδι πληροφορήθηκε πως υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν στο γήπεδο πανό τα οποίο προσβάλουν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Γι' αυτό το λόγο απευθύνθηκε τόσο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και στις αρχές ώστε να διασφαλιστεί πως δεν θα «σηκωθεί» κανένα τέτοιο πανό στις εξέδρες.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικών για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν», αναφέρει σε ενημέρωσή της η Ένωση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.